Home » Vacature bijles wiskunde

Vacature bijles wiskunde

Gepubliceerd op 20 december 2017 10:34

Ben jij een kei in wiskunde en kun jij je kennis ook goed overbrengen op anderen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Wij zoeken een vriendelijke en gemotiveerde collega die minimaal VWO afgerond heeft met een hoog eindcijfer voor wiskunde.

Wij bieden jou een leuke bijbaan met flexibel in te plannen uren.

Enthousiast? Stuur een mailtje naar info@studieplusgeleen.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Linda Lenoir
8 maanden geleden

Hallo, mijn naam is linda lenoir. Ik zag deze vacature bijles wiskunde op de site. Dat lijkt me erg leuk om te doen! Ik ben afgestudeerd met wiskunde op vmbo tl. Hierna heb ik onderwijsassistent gedaan op jet mbo niveau 4 waarvan ik ook een diploma heb. Bij deze opleiding kwam ook veel les geven kijken en dat vind ik erg leuk! Nu volg ik een hbo opleiding

Linda Lenoir
8 maanden geleden

Hallo, mijn naam is linda lenoir. Ik zag deze vacature bijles wiskunde op de site. Dat lijkt me erg leuk om te doen! Ik ben afgestudeerd met wiskunde op vmbo tl. Hierna heb ik onderwijsassistent gedaan op het mbo niveau 4 waarvan ik ook een diploma heb. Bij deze opleiding kwam ook veel les geven kijken en dat vind ik erg leuk! Nu volg ik een hbo opleiding. Ik weet niet voor welke dagen deze vacature is maar ik ben alle avonduren en zaterdag en zondag vrij. Ik zou het super leuk vinden!